Followers

Walimatulurus Fadhli & Riana @ 12-12-2009

Monday, December 14, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Selamat hari Isnin hehehe, entri kali nih Lisa nak citer masa pergi kenduri Fadhli Sabtu lepas, Lisa smpi umah Fadhli lebih kurang kul 12.15 pm, smpi2 jer terus jumpa mak Fadhli, pastu mak Fadhli inform Adik bersanding kejap lg, Adik tu panggilan keluarga Fadhli kat umah, anak bongsu ler katakan hehehe
Lisa mmg agak rapat dgn keluarga Fadhli nih, masa kenduri akak Fadhli dulu Lisa yg buat kek apam comel, pastu Fadhli masuk hospital pun Lisa ada gak g melawat, Fadhli nih dh mcm adik jer pun, lgpun kami keje 1 section so rapat ler...
Ok la kwn2 tgk la gambar2 yg sempat Lisa snap erk.. Jumpa lagi.. Daaaaaaa
Pelamin

Meja makan pengantin
 
Masa Fadhli & Riana berarak
 
 
 
 
Emak, angah & adik ikut skali g kenduri Fadhli
 
Lisa & Jeff
 

3 Pendapat:

nURmALa mAZLan said...

wow...
cantik nyer pelamin tu..
wedding ni sgt hijau kan?? i like hijau

Putra Al-Maliki said...

Lisa dah kawen lum? =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Lisa said...

mala : a'ah cantikkan, ada 2 pengantin tp keluarga fadhli buat 1 pelamin jer, gilir2 bersanding

putra al-maliki : lisa dh kawin ler, tak tgk2 erk blog lisa nih hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket