Followers

Jom Makan Donut

Thursday, February 23, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Meh la layankan Hadfina mkn kuih feberet ni, kuih donut jiran kami bagi. Hadfina mkn abis 2 biji heheh.. Lenkali sape nak belanja Hadfina makan kuih boleh la bg kuih donut erk..
 
 
 
 

Hadfina 18 Bulan = 1 Tahun 6 Bulan

Thursday, February 16, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ahad lepas ni genap la Hadfina 1thn 6bulan, Isnin tu bwk g KK Beserah utk checkup n injection. Berat Hadfina maintain 10kg, tak naik2 pn mayb sebab Hadfina dok tak sihat jerkan. Kalau dok nursery gitu la lambat skit baiknya. Alhamdulillah la ni Hadfina sihat2 jer..
Hadfina skrg ni dah pandai minta susu, pandai ckp taknak, nak makan sendiri jer, nak tolong ummi kemas umah, pagi2 selalu nak walid mandikan, kerap nak dgn walid jer, ptg2 soh walid bwk g jln2 naik motor, pantang nmpk pen n kertas nak menulis jer.
Tu jer kot yg Hadfina reti skrg ni. Rambut Hadfina dh boleh ikat skit, suka bila kita ckp comelnya syg ummi ni, pastu dok sengih heheh, geram rasanya. Meh la tgk pic Hadfina dah berusia 1thn 6 bulan ni erk.. Daaaaaaaaa....

Termenung Jer...

Friday, February 10, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hahahah tajuk entry kan main lg kan.. ye la Lisa ni namanya je dah berkerja tp takde keje pn yg nak dibuat sgt, bz pun time ada lelong nanti, tapi tak tau la bila job lelong tu nak masuk huhuhu... Kalau takde keje sgt pn bosan la kan, dok surfing mcm2 dlm internet ni smpi dah tak tau nak surfing menda lg... Bos plak sporting lg ler syoknya heheh... Sentiasa berdoa agar job lelong tu masuk cepat2 xde la rasa mkn gaji buta jer kan...

Aksi Izz Darwisy

Thursday, February 2, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Kali ni Lisa letak pic2 anak bujang kami plak ye, Lisa tgk ada dlm kamera ni, jd belasah jer la masukkan dlm blog ni wat kenangan. Adik Lisa yg guna kamera ni masa tertinggal kat Shah Alam aritu.. Meh kita layan aksi Darwisy bersama iphone. Daaaaaaaa...
 
 
 
 
 

Hadfina Di Jakel Shah Alam

Wednesday, February 1, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Pic ni diambil masa kami ikut mak, angah, ela n hamka g Jakel masa bln 11 aritu, lama betulkan nk update dlm blog ni hehehe.. Biasa la Lisa kan bz sokmo hahaha... Masa ni mmg ramai sgt org memborong kain di Jakel tu, harga mmg kurang sgt2 la, sesuai utk sesiapa jer yg nak beli kain utk majlis bertunang, kahwin, buat pelamin & mcm2 lg la. Klau time Jakel ada buat sale tu time tu la yg sesuai utk memborong kain ye.. Meh la layan pic2 Hadfina yg tak reti dok diam ni heheh... Daaaaaaaaa
 
 
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket