Followers

SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone

Thursday, June 30, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Rasa dah lama tak join GA, tup2 kena tag dgn kak mai heheh.. So meh la kita join GA ni kot2 ada rezeki dpt la baju raya nanti.

Berikut adalah syarat2nya ye..
1. like page Art Z'Zone . AND follow sangselembai.blogspot.com
2. buat simple entry pasal giveaway ni. letak banner SANGSELEMBAI.BLOGSPOT dan link kan pada page Art Z'Zone. 
3. tajuk entry haruslah "SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone" .
4. tinggal url entry di ruangan komen
5. tag entri ini kepada 3 orang rakan (lebih pun tak apa).
 - Mala
 - Linda
 - Yani

tarikh tutup GIVEAWAY ini pada 20 july 2011. (atau akan dipanjangkan mengikut sambutan).

Makan2 di Geliga Western Food

Monday, June 27, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Pic2 ni masa last 2 weeks, baru skrg ni sempat nak update huhuh.. Hubby bawa kami mkn kat sini sbb hubby ckp makanan kat sini sedap2 belaka heheh. Alhamdulillah mmg puas hati. Meh la layan pic2 kami ni erk.. Pic2 Hadfina jer pn yg byk, sedap sgt mkn french fries tu erk.. Jumpa lg next entri.. Daaaaaa..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family Gathering - Part 3

Friday, June 24, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Part 3 ni Lisa masukkan pic2 masa dinner jer.. Takde citer yg best pn heheh.. Makanan pn biasa jer tu yg tak snap pic makanan. Ni ending utk family gathering. Daaaaaaa...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family Gathering - Part 2

Thursday, June 23, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra..

Part 2 ni nak citer pasal mandi-manda plak heheh, punya la excited ummi & walid Hadfina ni nak masukkan Hadfina dlm kolam, jumaat mlm tu jugak g meronda mencari baju mandi Hadfina, last2 beli kat Parkson Berjaya Megamall. Alhamdulillah walaupun mahal skit takpe la janji Hadfina dpt baju mandi heheh.. Eh! lupa plak nk bgtau siap belikan pelampung kaler pink lg hahah..
Ingatkan bila masukkan Hadfina dalam pool dia menangis @ menjerit tp sangkaan kami meleset jauh, Hadfina bkn main suka lagi masuk dlm pool, awal2 masuk dh gelak2. Mula2 walid dia pegang dulu jadi ummi la snap pic Hadfina, pas ummi pegang Hadfina walid takde pn nak snap pic ummi huhuh. Pas ummi penat skit atok n nenek Hadfina plak jaga. Meh la layan pic2 ni erk.. Daaaaaaa...
 
 
 
 
 


Family Gathering - Part 1

Tuesday, June 21, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Minggu terakhir cuti sekolah tempoh hari, sedara dari Singapore plan utk buat family gathering, sedara ni belah Ayah Lisa, walaupun tak ramai yg join tp sudah cukup meriah. Tempat penginapan yg dipilih ialah Sanctuary Resort, Sg. Ular Kuantan. So, bila dh dekat ni Lisa n family tak amik la pakej utk penginapan, kami just amik games n bbq. Family Lisa yg join pn mak & ayah jer, adik2, maksu & family serta mama Lisa tak join pn. Family yang join trip kali ni 3 family dari Singapore, 2 family dari Melaka, 1 family dari K.L & 1 family dari Klang. Meh la layan pic2 ni, part 1 ni Lisa masukkan pic2 masa games. Nanti sambung part 2 plak erk heheh.. Daaaaaaaaaa..
 
 
 
 
 
 
 
 

Hadfina Nur Iman - 10 Bulan

Wednesday, June 15, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Erm lambat plak Lisa update pasal Hadfina sudah 10 bulan, bz dgn tempahan coklat heheh..
Masa 06-06-2011 hari tu bawak Hadfina g klinik utk checkup 10 bulan, awal sbb ikut appointment Lisa skali tu lgpun misi kata klau tak kena cucuk takpe je, cuma klau ada cucuk kena on time la @ awal skit. Check berat Hadfina 8.5kg ye la dgn demam & chicken pox lg tu yg naik skit jer tu beratnya, tapi apapun Alhamdulillah sbb Hadfina masih ada selera makan walaupun tak sihat.
Skrg ni Hadfina :-
- Sudah pandai berdiri lepas tgn lama2, tapi takut nak melangkah lg
- Suka golek2 dgn bantal bucuk
- Sudah tumbuh gigi atas 1 btg
- Erm lain2 tak ingat la, byk sgt kot yg Hadfina dah pandai heheh..
Ni pic terbaru Hadfina ye..

Hadfina Dengan Walker

Friday, June 10, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama sgt2 tak ber'update' blog Lisa ni.. bz skit dgn biz & tak berapa nak rajin heheh.. InsyaAllah pasni kena la rajin2kan diri ni..
Hadfina ada walker tp reuse uncle Awisy dia punya la, dulu kaler kain walker ni oren tp dpt kat Hadfina dah bertukar, tukar kain tu sbb dh teruk sgt rupanya, cari2 dpt la beli kain walker tu, ikutkan takmo kaler pink tp apa nak buat dh tinggal kaler tu jer huhuh, walaupun Hadfina tu girl tp takmo la pinky sgtkan heheh..
Meh la tgk pic2 Hadfina ni erk... Daaaaaaa...
 
 
 
 
 
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket