Followers

Sudah Tumbuh Gigi

Monday, March 28, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Update pantas ni, Alhamdulillah Hadfina Nur Iman sudah tumbuh 2 batang gigi bawah. Patut ler dok meragam jer rupa2nya anak ummi nak tumbuh gigi.

Makanan Untuk Hadfina Nur Iman

Friday, March 18, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra..

Ini adalah antara makanan Hadfina yg pernah Lisa bagi. Kadang2 Lisa bg juga kuih2 lembut macam kuih lapis @ kuih ketayap tu. Kentang grg pn Hadfina suka mkn jugak. Harapan Lisa Hadfina bkn jenis yg memilih makanan la.
 
 
 

Hadfina Nur Iman

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lambat betul update pasal our little princess ni, last week sudah 7 bulan ye.. Perkembangan terbaru Hadfina sudah pandai duduk, pandai berdiri, pandai makan Alhamdulillah. Cuma kadang2 ada masalah gak bila Hadfina sudah pandai kenal org ni, susah gak bila takmo dgn org lain huhuh, kadang2 dgn walidnya pn Hadfina takmo. Skrg pn Hadfina dah pandai bermanja2 dgn ummi & walidnya. Kalau dgn ummi Hadfina suka baring kat paha, klau dgn walid, time walid blk keje dh pandai soh walid amik, klau tak sure merajuk.
Lagi Hadfina pantang tgk ummi dia baring2 terus berkejar nak pegang dan berdiri. Erm tu jer kot perkembangan terbaru Hadfina. Meh la layan pic2 terbaru Hadfina ni ye.. Daaaaa
 
 
 
 

Cuti CNY - Part 4

Monday, March 14, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Heheh tak abis2 lagi dgn update cuti CNY erk Lisa ni, nak buat camner biz women very busy la.. Tapi ni episod last ye kwn2 jgn marah tau.. Kali ni pasal makan2 plak, biasa la tmpt feberet kami ni SHOWRU kat Kelana Jaya. Meh la layan pic2 kami erk.. Daaaaaaaa..

Cuti CNY - Part 3

Thursday, March 3, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari Ahad sebelum blk tu lepas sarapan kami g pantai kejap, tak mandi pn heheh, takde idea nak tulis panjang2 ni.. meh la layan pic2 ni erk.. Daaaaaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuti CNY - Part 2

Wednesday, March 2, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Kali ni Lisa citer pasal bakar-membakar plak yer, 2 hari berturut2 kami membakar jer hehehe
Macam2 ada tau.. ada mentarang, kerang, udang & ikan.. Hah! ikan 2 ekor tu uncle Lisa yg pancing dekat dgn kolam berdekatan dgn homestay, last minit tu dpt ikan, tu la namanya rezekikan.. Meh la layan pic2 ni erk, pic ada skit jer sbb byk yg tak baper clear huhuh.. Daaaaaaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket