Followers

Sibuk

Thursday, October 28, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...



Buat masa skrg ni Lisa sibuk skit dgn biz coklat, Alhamdulillah ada tempahan.. Nantikan harga promosi coklat di blog biz coklat Lisa sempena kelahiran Hadfina Nur Iman. Daaaaaa

Kek Coklat

Tuesday, October 26, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Isk lama betul tak update blog ni.. byk benda nak citer tp pic2 kat hp hubby takleh nak bluetooth plak kat laptop ni uwaaaaaaaa.. sebelum ni ok jer, ntah apa masalahnya tak tau ler Lisa..
Erm hari Jumaat mlm aritu Lisa teringin plak nak mkn kek coklat, tgk2 blog ada yg jual kat area umah tp sekali tgk rege mahal la plak huhuh, check2 bahan kat dapur Alhamdulillah semua ada jadi Lisa pun merajinkan la diri membancuh kek coklat heheh.. Meh la layan gambar2 kek coklat Lisa erk.. Daaaaaaa
 
 
 
 

Cukur Rambut

Wednesday, October 20, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Isnin petang 18-10-2010 tu Iman telah dicukurkan rambutnya oleh Jeff a.k.a walid beliau heheh, Lisa yg tukang pegang Iman, Alhamdulillah Iman tak byk kerenah pun time dicukur tu. Gambar sepanjang proses cukur rambut tak dpt diambil la huhuh.. Meh la tgk gambar2 Iman sebelum & selepas erk.. Daaaaaaa
Sebelum
 
 
Selepas
 
 

Klinik Komuniti Beserah

Assalamualaikum & Salam mesra..

Isnin 18-10-2010 aritu Lisa n Jeff bawak Iman g klinik komuniti Beserah utk check Iman n inject 2 bln. Lisa pun kena check gak, masa Lisa g makmal Jeff yg kena handle Iman utk timbang berat n ukur panjang. Alhamdulillah berat Iman dah 4.7kg n panjang 56cm. Masa time nak tunggu jumpa misi utk inject Iman tu Lisa bg susu pastu masa nak masuk bilik tu Lisa tarik la botol susu Iman punya menangis mcm kena pukul je, pastu masa misi nak inject Lisa tarik lg puting susu tu, time inject tu Iman dok menjerit sakit campur skali dgn lapar susu, pas bagi semula susu terus senyap. Next appointment 15-11-2010. Sebelum balik ambik ubat demam dulu takut2 Iman demam plak..

Majlis Cukur Jambul Hadfina Nur Iman

Tuesday, October 19, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa nak berkongsi citer ni, Jumaat mlm baru ni kami buat majlis kesyukuran cukur jambul utk Iman & sepupunya Salsabila kat umah mak Kemaman, majlis kecik jer tp alhamdulillah ramai jemputan yg dtg malam tu. Menu mlm tu nasi putih, gulai ayam, ikan goreng, sayur kcg pjg grg, sambal belacan, ulam temu lawak & buah tembikai. Air teh O & kopi O.
Meh la cuci mata tgk gambar2 nih erk.. Daaaaaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kembali Berblog Yeahhhhh...

Monday, October 18, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Fuhhhhhh tiup habuk dulu nih ehehhe, dah bersawang bagai blog Lisa nih kan, maklum ler lama tak dpt nak berinternet nih huhuh, mmg hangin betul la..
Tapi Alhamdulillah semlm hubby dah register celcom broadband postpaid tu yg senang hati tu hari nih hahahaha (gelak besar tau...) Mula2 decide nak guna P1Wimax tp lom ada coverage lg kat umah kami nih, hah kami dah pindah umah sendiri tau.. best sgt2 tp lom settle berkemas lg heheh..
Nantikan citer2 terbaru Lisa erk (cam ler byk sgt citer tu kehkehkeh).. Ok kwn2 daaaaaaa
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket