Followers

Hadfina ke Nursery

Friday, December 23, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari ni Lisa hantar Hadfina ke nursery utk half day, kira mcm nak trial dlu la tgk Hadfina camnerkan. Lisa hantar kul 8.30 pg, masa mula2 smpi tu Hadfina berkepit gak kejap tp masa Lisa isi borang pendaftaran tgk2 Hadfina dh hilang, pas sette semua Lisa nak blk tgk Hadfina tgh duduk dgn kwn2. Langsung xingat kat ummi dah Hadfina bila jumpa kawan2. Tapi yg tak bestnya baru trial kaki Hadfina dah bercalar. Lisa perasan masa dah smpi umah lepas amik Hadfina. Adoiii mmg sedih sgt tp kuatkan semangat jer la. Harap2 lepas ni perkara mcm ni xkan berulang lg.
Erm masa g amik tu cikgu yg take care Hadfina bgtau ada kanak2 lain pukul dia tp Lisa biasa jer la nti kang ckp lebih2 kita br jer trial hantarkan. Kena tgk la camne next week, klau sikit2 tu Lisa pejam mata jer la. Cuba tgk kaki Hadfina tu huhuh..

Jom Shopping Mekap di Stailista Touch

Assalamualaikum & Salam mesra...

Meh jenguk2 kedai mekap adik Lisa ni. Boleh juga jika ingin mendapatkan mak andam utk sebarang majlis. Harga insyaAllah boleh dirunding. Boleh add FB ni https://www.facebook.com/profile.php?id=100002235857859 @ jenguk blog kami http://stailistatouch.blogspot.com/

Alhamdulillah...

Tuesday, December 20, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Alhamdulillah Lisa berjaya mendapat kerja sebagai kerani ni sebuah syarikat Pelelong. Terima kasih ya Allah dgn rezekiMu ini.


Kerja @ Surirumah???

Monday, December 19, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Sudah pergi interview tadi, semoga ada rezeki.
 @

Hadfina Bersama Burung

Monday, December 5, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Suka betul Hadfina dpt main burung buatan tok wan beliau. Tok wan a.k.a mak mertua lisa buat burung tu dari daun nipah. Mak Lisa tu buat rokok daun tu yg ada daun nipah tu. Meh la layan pic2 Hadfina bersama burung nipahnya ye hehehe.. Daaaaaa...
 
 
 
 
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket