Followers

Coklat Raya

Friday, December 4, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Errrmmm nak citer pasal apa erk ari nih.. hah! Lisa nk citer pasal beli coklat homemade la erk hehehe.. Masa Lisa tgh jenguk blog kwn2 tiba Lisa nmpk ler 1 blog nih kepunyaan Riena, leh la jenguk kat sini erk, ada promosi Raya Haji masa tu so apa lagi Lisa pun zassss terus terjah Riena, hah! sekali Lisa order smpi 5 set kehkehkeh, hantu coklat ke hape Lisa nih kan.. isk tak ler Lisa dok promote skali kat kwn opis, Lisa punya order 3 set je lg 2 set utk Dian la... 3 set tu Lisa wat  mkn2 utk family jer pun... so masa Khamis mlm Jumaat lepas Lisa g amik coklat yg telah ditempah nih kat KFC Sri Muda, rsnyer baya2 Lisa kot Riena tu, Riena dtg dgn hubby n girl yg comel (anak Riena)..
Lambat lak Lisa nak posting erk hehehe nasib ler kan, janji Lisa masukkan jugak.. Nih kira Lisa promote gak tau (kena minta komisyen nih kat Riena hehehe).. So inilah rupanya coklat yg Lisa tempah tu, tadaaaaaa

 
 
  

2 Pendapat:

nURmALa mAZLan said...

sedap tak lisa?

Lisa said...

sedap mala, tu yg promote tu.. cuba la order servis pun alhamdulillah ok sgt, riena siap follow up lg tanya ok ke tak coklat tu hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket