Followers

Hadiah Besday

Thursday, December 3, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hari nih Lisa nak kongsi citer ttg hadiah besday utk suami tersayang Mohamad Hanzallah @ Jeff.. walaupun lambat bagi yg penting Jeff suka hehehe..
Kami beli hadiah nih masa hari Khamis lepas, sehari sebelum kita sambut Hari Raya AidilAdha, nak tau tak Lisa belikan apa.. jeng jeng jengggggg tadaaaaaa

 
 
Kasut idaman Jeff ler nih (Bonia),  kebetulan Jeff mmg nak beli kasut kerja tu yg Lisa terus offer hadiah besday (beruntung Jeffkan dpt wife cam Lisa nih heheheh)
Lagipun mmg ada sale kat Jusco Bukit Tinggi, pastu tambah lak dpt bonuskan, apa lagi belanja la suami tersayang... So, jumpa next entry erk.. Daaaaaa

2 Pendapat:

eija ^_^ said...

best nyer bagi hadiah kat suami hehe

Lisa said...

hehehe mula2 akak plan nak bg jam tp lg mahal so beli yg akak mampu jer la ja

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket