Followers

Hadfina Nur Iman Sudah 12 Bulan @ 1 Tahun

Saturday, August 20, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Erm tak sempat nak update ttg Hadfina dah genap sethn masa 12hb aritu, sibuk dgn coklat & blk kg hubby heheh..
Alhamdulillah Hadfina Nur Iman dah genap setahun. Dah pandai mcm2 tp masih takut nk berjalan lg, melangkah 3 langkah terus letak punggung huhuh (cepat la jln anak, ummi dh tak larat nk dukung Fina dah nih..)
Hadfina dah pandai mkn sendiri, cuma bila pas mkn tu comot la yer (mkn biskut n roti jer yg sendiri), pandai minum vitagen @ yakult sendiri dh takmo ummi suapkan, suka main tangga kat umah tokwan, dah pandai bersalam. Ermmm lain2 lisa tak ingat dh heheh.. Pic terbaru Hadfina Lisa tak upload lg kat lappy ni, next time erk Lisa masukkan. Meh la tgk gmbr Hadfina masa 18 hari heheh.. Daaaaaaaa

Coklat Raya 2011 - d'SweetChoc Homemade

Wednesday, August 17, 2011


Assalamualaikum & Salam mesra...

Tempahan utk coklat raya kini dibuka. Tarikh tutup tempahan ialah pada 17-08-2011.
- RM30/bekas (50 ~ 60pcs)
- Bentuk ketupat, kerang, rose, love, swirl & 4segi
- Filling @ inti strawberi, blueberi, mint, cappucino, coklat, lemon, oren, mango, pandan & badam
Terima kasih.
 
 
 

 
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket