Followers

Rindu Betul Nak Berblog

Thursday, September 29, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Tengok org lain dok update blog hari2 jeles Lisa huhuh tp bila smpi mana nak update tak rajin plak nak menaip huhuh, camner gayanya tu.. Isk mood rajin cepat la mai huhuh...

Balik Beraya di Shah Alam 15-09-11

Thursday, September 15, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari ni mau balik beraya di Shah Alam pulak. Doakan perjalanan kami pergi & balik selamat dan dipermudahkan. Aminnnn...

Salam Lebaran 2011

Monday, September 5, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Wah!!!!! lama btul tak meng'update' blog ni, bz bebenor nmpk gayanya heheh...
Masih dalam mood raya lg kan, Lisa sekeluarga mengambil kesempatan utk memohon ampun & maaf andai ada salah silap kepada rakan2 semua. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 2011. InsyaAllah jika panjang usia bertemu lg di thn hadapan.
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket