Followers

Jalan2 kat Melaka

Thursday, December 24, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Semlm Lisa citer pasal pengantin dulu, ari nih baru nak citer perjalanan masa g Melaka tu hehehe, Lisa bertolak dr umah lebih kurang kul 10 pagi, pastu berhenti kat hentian Seremban utk minum pagi, perut dh kriok2 dh time tu hehehe, pas Seremban tu jalan jem teruk sgt, Lisa sempat gak la snap gambar

 
Rupa2nya ada eksiden tp takde la teruk sgt pun, org kita nih prihatin betulkan, dok bwk slow sbb nak tgk keta tepi jalan, hangin jer rs huhuhu..
Nih dh smpi tol Ayer Keroh

Pintu gerbang Melaka

 Pas g kenduri kak Mai, Lisa g pasar Melaka beli belacan, cencalok, kuih sepit, gula melaka dgn dodol. Pastu g Tesco sbb nak beli t-shirt n track suit, baju Lisa n Jeff basah dh sbb main redah hujan masa balik dr kenduri kak Mai hehehe tp tak tukar pun sbb jln2 dlm Tesco tu terus kering baju kami...
Oklah layan jer la gmbr2 yg Lisa snap erk.. Hah! nanti ada berita gembira nak kongsi dgn kwn2 tau.. Daaaaa

 
 
 
 
 
 

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket