Followers

Muhammad Zahirul Haziq

Tuesday, May 29, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ini anak buah terbaru Lisa, lahir bln 3 tempohari baru Lisa nak masukkan pic anak buah baru ni huhuhu.. Skrg ni dh bertambah debab, lahir dgn berat 4kg, diberi nama Muhammad Zahirul Haziq, ini anak ketiga abg Din dan kak Ha.. Hadfina pun geram tgk sepupu kecik dia ni...
 
 
 

Mari Bersolat

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama betul tak update blog ni, bukan takat berhabuk je dgn bersawang habis la heheh, insyaAllah akan merajinkan diri update blog sbb my lappy dah dpt semula selepas di'upgrade'kan. Suami yang byrkan lagi ler sukanya.. Pic2 bawah ni bukan nak menunjuk2 tapi Hadfina kerap gak ikut walidnya solat, belajar dari kecik lgkan mudah faham, tp biasa la klau anak2 kecik ni solat tonggang tonggeng la time rukuk tu heheh...
Meh layan pic2 Hadfina ni erk...
 
 
 
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket