Followers

Balik Kemaman - Part 2

Wednesday, December 30, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Nih sambungan citer masa kat Kemaman tau, hari Sabtu Lisa g jalan2 kat Kemaman bawa Mairaq sekali, pastu dok relaks kat umah jer..
Petang tu Lisa & Jeff g tgk anak buah yg baru seminggu lahir, baby girl namanya Siti Nur Azimah tp Lisa lupa nak snap pic baby, rambutnya lebat sgt2, geram jer tgk baby...

Jeff beli udang galah kat anak buah dia, fresh lg tau br naik dr sungai, hidup2 lak tu huhuhu..

Smpi umah kak Za baru je smpi, kak Za bwk buah2an byk lak tu.. tp Lisa takleh mkn lebih2 sgt sbb kena jaga makan lg nih, masih bleeding ckit2 lg huhuhu

 
 
Kak Za yg masak udang galah tu, masak sambal mmg best sbb kak Za pandai masak hehehe, thumbs up utk kak Za.. Malam tu kami ramai2 layan citer Titanic, walaupun mak tak faham org tu berckp tp mak suka sgt citer tu sbb kapal besar hehehe Lisa dok sebelah mak so jd la penterjemah bahasa utk mak kejap2...
Oklah jumpa lg ek next entri.. Daaaaaaa


3 Pendapat:

iena said...

sedapnyer udang tuh... goreng pun dah sedap kan

nURmALa mAZLan said...

eh...lapar la tgk pic udang

Lisa said...

iena: lisa tak tau ler plak, slalu masak sambal dgn masak lemak jer, mmg ummpphhhhh iena

mala: lapar erk hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket