Followers

Majlis Makan Malam 11-12-2009

Tuesday, December 15, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lisa nak cerita ringkas jer masa Lisa & Jeff g majlis makan malam kat Singgahsana Jumaat mlm lepas... Last minute minta Angah tolong antar sbb nak minta Angah mekapkan, gerak dr rumah kul 6.45 pm, pendaftaran smpi pukul 7.30 pm jer, hujan agak lebat pulak tu, dlm hati dok berdoa moga smpi sebelum 7.30 pm.. Alhamdulillah kami smpi 7.15 pm, Lisa g daftar kejap & masukkan no utk lucky draw, terus naik tingkat 1 utk menunaikan solat Maghrib, seblm solat sempat lg sms Angah pas parking soh dia naik kat surau, mekap kat situ jer hehehe..
Ambil masa 15 minit je Angah mekapkan Lisa hehe express jer, pastu Angah & Emak g jln2 kat Metrojaya..
So enjoy erk dgn pic yg sempat di'snap', nanti Lisa citer lebih lanjut lg tentang majlis makan malam tempat keje Lisa nih... Daaaaaaa
Lisa & Jeff

Kak Ita & Abg Wan (geng meja)
 
Kak Asmaq & Suami (geng meja)
 
Kami duduk di meja 17
 
Lisa & Kak Mai (bakal pengantin nih)


 Lisa & Jeff lagi
 
Hadiah lucky draw yg Lisa dapat

Geng meja makan, abg Wan takde lak time nih

2 Pendapat:

nURmALa mAZLan said...

best nyer..ada function apa tu lisa??

Lisa said...

Annual dinner company tu mala

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket