Followers

Video Hadfina Mandi Kolam

Thursday, July 14, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Meh layan video Hadfina & walidnya mandi-manda di Amansari Beach Resort. Daaaaaaa...
 

Hadfina Nur Iman 11 Bulan

Tuesday, July 12, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hadfina dah genap 11 bulan, cepat betul masa berlalu, rasa mcm baru jer semlm bersalinkan Hadfina (isk tipu la tu heheh). Alhamdulillah Hadfina beransur sembuh dari demam, batuk & selsema. Ummi & walid tak sabar nak tgk Hadfina berjalan ni anak. Hadfina sekarang dah pandai turun katil, suka mkn nasi, pandai minum guna straw, pantang tgk ummi baring sure nak dikudakan huhuh, dah mula gosok gigi walaupun gigi cuma ada 4 btg (tu pn gigi atas br kluar skit). Erm tu jer la rasanya perkembangan ttg Hadfina, lenkali klau ingat baru Lisa update erk. Lastly meh la tgk pic Hadfina ek.. Daaaaaaa

Hadfina Mandi-manda di Amansari Beach Resort

Assalamualaikum & Salam mesra...

Isk isk isk lama betul tak update personal blog ni fuh!fuh!fuh! tiup habuk dulu heheh.. Meh la layan pic2 Hadfina masa mandi kolam dgn walidnya. Lisa tukang amik pic jer.. Lama dh pic2 ni tersimpan la ni br nak citer. Ok la layan jer la pic2 Hadfina erk. Jap g insyaAllah Lisa upload plak video Hadfina swimming erk heheh.. Daaaaaa...
 
 
 
 
 
 
 

Give Away & Harga Promosi Raya Kedai Coklat Lisa

Assalamualaikum & Salam mesra...

Masa utk mempromosikan kedai coklat Lisa iaitu d'SweetChoc Homemade
Sempena bulan kelahiran Lisa ni (JULAI), Lisa dgn berbesar hati membuat 1st Give Away Lucky Draw. Give Away ni simple jer takde nak memeningkan kepala semua, utk maklumat lanjut boleh rujuk http://dsweetchoc.blogspot.com/2011/07/1st-give-away-lucky-draw-dsweetchoc.html

Lagi satu sempena nak menyambut Raya ni, Lisa ada buat harga promosi utk 12 pelanggan yang terawal sahaja. Maklumat lanjut boleh rujuk
http://dsweetchoc.blogspot.com/2011/07/harga-promosi-untuk-hari-raya-2011.html

Jom la jenguk kedai coklat Lisa sambil2 mencuci mata boleh la membuat tempahan coklat sekali.

Terima kasih.
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket