Followers

Besday Party Awisy

Thursday, November 25, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari Jumaat lepas Lisa blk Shah Alam sempena nak celebrate besday Awisy. Awisy ni anak maksu Lisa merangkap anak teruna Lisa la sbb Lisa dah beli Awisy ni heheh..
Besday Awisy 18-11 tp kami celebrate hari Sabtu, Maksu siap panggil budak2 lg utk memeriahkan majlis Awisy tu, kira mcm zaman kami bdk2 dulu la pasti sambut besday tiap2 thn hehehe... Meh la layan pic2 ni erk... Daaaaaaaa..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gambar2 Raya Haji

Assalamualaikum & Salam mesra..

Walaupun raya haji dah lama lepas, Lisa tetap nak masukkan pic2 masa raya haji haritu erk.. Lisa beraya dgn family mertua di Kemaman.. Kami cuma mkn2, tido & jalan umah akak2 jer heheh.. Mak mertua buat tapai tp Lisa masih dlm pantang mkn pulut lg huhuh.. takpe2 nanti bleh minta mak buatkan tapai utk Lisa plak spesel lg nanti hehehe.. Meh la tgk pic2 ni erk.. Daaaaaaaaaaa
 
 
 
 
 
 

Part 2 - Breakfast Dekat Pantai

Monday, November 22, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Wahhhhhh berhabuk dah blog nih huhuh, tu ler bz sgt dgn coklat.. Alhamdulillah sumber pendapatan tukan heheh..
Meh la layan pic2 masa kami breakfast kat pantai dekat dgn umah Lisa.. Enjoy..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part 1 - Dinner kat Tg. Lumpur

Wednesday, November 10, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Lama betul Lisa tak update blog ni kan, heheh maklum ler family dtg bercuti kat sini.. cuma ayah jer yg tak dtg sbb keje.
Family smpi hari Jumaat lebih kurang jam 2 pagi sbb gerak dari Shah Alam lepas Isyak. Yang dtg aritu Mak, Mama, Angah, Ela, Afiq Maksu, Uncle & Awisy. Dtg 2 kereta.
Ok part 1 ni Lisa nak citer pasal kami g mkn malam kat Tanjung Lumpur, makan seafood nyum3.. Lisa ada pic skit jer, tunggu adik Lisa send, meh la layan pic2 yg ada dulu erk.. Pasni Lisa sambung Part 2 plak ye.. Daaaaaa
 
 
 
 

Kek Secret Recipe

Wednesday, November 3, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Saja nak bg kwn2 terliur ni heheh, 1st time Lisa g beli kek kat Secret Recipe ni tau, tiba2 Ahad lepas Lisa teringin jadi ajak la Jeff g beli kek kat SR ni gak.. mmg best la, kami beli 3 jenis kek, beli yg slice jer cukup heheh.. Meh la tgk pic kek yg kami beli ni erk.. Hah! kwn2 meh la order coklat dgn harga promosi..
 
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket