Followers

Rumusan Majlis Makan Malam

Wednesday, December 16, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kali nih Lisa nak berkongsi dgn kwn2 kejadian yg berlaku sepanjang majlis makan malam company Lisa berlangsung, tp Lisa byk masukkan pic jer la erk, Lisa citer ringkas jer tau...
 Majlis makan malam berlangsung kat cni

Meja pendaftaran & org kuat blkg tabir yg menguruskan majlis makan malam


Retro Nite


  Keadaan dewan yg masih kosong
 
 
 
Meh kita tengok hadiah2 utk lucky draw erk...

 
 
Nih grand price, hadiah kena amik kat kedai
 
Dewan yg dh mula penuh dengan para tetamu

 

Ucapan aluan oleh En. Ady (Pengerusi Welfare)

Ucapan pembukaan oleh Mr. Kumada - org jepun nih MD, dia ckp bahasa Melayu tau
 
Hah! Meh Lisa kenalkan MC majlis makan malam aritu .. Tadaaaaaaaaaaa

En. Kieran HotFM

 
Tarian pembukaan

 

 
Ini pembukaan daripada Singgahsana Band


 
Pas dah tengok org menari & menyanyi, apa lagi masa makan la


Masa tgh makan2, ada wat farewell utk Mr. Yamamoto, dia dtg training kat Malaysia ni

 
 
Pastu ada 2 permainan pentas diselang-selikan dgn cabutan bertuah tp pic takde la huhuhu
Hah! yg nih plak, mereka yg terpilih utk best dress male & female
(Cuba teka sape yg menang? heheh)

 
Sebelum berakhir majlis makan malam nih, ada buat plak Farewell utk Mr. Kumada
dia nak balik Jepun dah, kerja kat sana semula

 
 
 
Pengganti Mr. Kumada ialah Mr. Akiyama (duduk belah kiri)

Sekian sahaja ringkasan berkenaan majlis makan malam tempat keje Lisa.. Daaaa.....

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket