Followers

Balik Kemaman - Part 1

Monday, December 28, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hai kwn2, ari nih br leh update blog erk sbb kat umah mak Kemaman signal tak ok sgt huhuhu.. Lisa blk Kemaman Khamis mlm Jumaat tu naik bas dari sec 17 Shah Alam, Jeff amik kat Chendor dlm kul 2 camtu, penat sgt2 sbb Lisa pun tak bape sihat kan, smpi umah terus jer lelap sbb nak kena bgn awal, Jeff nak kena g meeting kat Jerantut tp Lisa dok umah jer la hehehe
Pagi tu pas minum Lisa terus lelap semula smpi tghari, selamba jer kan dh ler blk umah mertua pastu tdo jer plakkan heheh mak mertua ku faham menantu dia nih letih naik bas la.. Lebih kurang kul 1.30 anak sedara manja - Mairaq kejutkan Lisa bangun heheh, pas solat sumer Lisa g petik buah rambutan depan umah mak, mak petik buah dokong tp masam huhuhuhu


Pas mkn dlm kul 2.30, Lisa n Mairaq golek2 depan tv jer, mcm2 citer kitorg layan heheh, Mairaq demam kejap sambil berkepit kat Lisa dia minum susu, cian kat dia huhuhu tp demam dia kejap jer, dlm kul 5 kami siap2 g kedai dekat dgn umah mak, saja Lisa bwk Mairaq g jln2 bg keluar peluh skit...
Balik kedai ada org dtg umah melawat kak Ha & baby Ima, dekat nk Maghrib Lisa layan Mairaq dlm bilik jer, lambat betul Jeff blk huhuhu...
Lebih kurang kul 8.30 Jeff smpi umah, pas siap2 mandi sumer, Lisa, Jeff & Mairaq kluar makan malam, best jer sbb tak g mana2 pun 1 ari nih takat g kedai dekat jer kan hehehe
Esok Lisa sambung citer erk.. Daaaaa


0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket