Followers

Hadfina Nur Iman 9 Bulan

Thursday, May 12, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Alhamdulillah Hadfina sudah 9 bulan hari ni. Hadfina dah pandai berdiri lama2 tp kaki tak berani nak melangkah lagi. Pandai dah suruh tukar menu makanan. Erm lain2 biasa jer la, skrg ni mungkin Hadfina rindu sgt kat walid sbb dh 2 weeks tak jumpa. InsyaAllah Rabu mlm Khamis walid Hadfina balik sini. Meh la tgk pic baru Hadfina tp ni amik guna umminya hp jer so pic tak bape cantik la erk.. Daaaaaaa

Selamat Hari Ibu Untuk Semua Yang Berkenaan

Sunday, May 8, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...


Kedai Coklat Ditutup Sehingga 22-05-2011

Friday, May 6, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Kedai coklat Lisa dsweetchoc akan ditutup sementara sebab Lisa balik umah family, utk sesiapa yg berminat nak order boleh membuat tempahan selepas 22-05-2011 ni ye..
Meh la jenguk2 blog Lisa tu click jer cni yer http://dsweetchoc.blogspot.com

Makanan Terbaru Hadfina

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa nak perkenalkan makanan terbaru Hadfina Nur Iman heheh.. Jeng! jeng!jeng! tadaaaaaaa....
Ini namanya mee suah heheh, utk Hadfina just rebus jer mee ni pastu tambah garam skit jer.. Alhamdulillah Hadfina suka, Hadfina dah takmo makan makanan Cerelac tu lg, ganti dgn mee suah & roti jer...
Sejak kena chicken pox ni Hadfina bertukar selera pulak heheh, takpe2 ummi tak kisah pn yg penting Hadfina tetap makan yer... Chicken pox Hadfina semakin pulih, Alhamdulillah...

Rumah Family

Wednesday, May 4, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Update pantas...
Kami 2 beranak "Lisa & Hadfina" sudah berada di Shah Alam rumah family. Kami akan berada disini sehingga 22-05-2011 heheh lamakan.. Perasaan sgt teruja yeahhhh...
 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket