Followers

Opis Saya...

Thursday, April 19, 2012

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kali ni saja nak tunjuk opis Lisa ni, rumah kedai jer pn opis ni. Ada 2 bilik, 1 dapur, 1 toilet. 1 bilik tu bilik bos, 1 bilik lg kami buat bilik solat, dapur tu jd pantry la. Meh la layan pic2 skit ni erk...
 
 
 
 

Selamat Pengantin Baru Adik Bongsuku

Tuesday, April 17, 2012

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Alhamdulillah selamat sudah berlangsung majlis perkahwinan adik bongsu Lisa. Gambar mmg Lisa tak sempat nak capture, sgt2 bz. Hadfina time kenduri la sibuk nak berdukung jer, jadinya Walid Hadfina kena la menjaga Hadfina sepanjang majlis. Pic adik yg ni pn Lisa amik dari FB unty Lisa jer...
Selamat Pengantin Baru Iela & Hamka, semoga kekal hingga akhir hayat. Welcome to our family Hamka. Jaga Iela elok2 erk...

Kalaulah...

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kembali berkerja setelah bercuti selama 6 hari termasuk Sabtu & Ahad. Mood masih ke laut lg ni huhuh... Alhamdulillah Hadfina tak meragam masa kami hantar ke taska pagi tadi. Agaknya rindu dgn kwn2 dan cikgu2nya la tu... Kalau lah dapat buat mcm pic kat bawah ni alangkah bestnya kan...

Lagi Sehari...

Monday, April 9, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa tak sabar nak balik kg ni, cuti lama ooooooo, sempena majlis kahwin adik bongsu ku itu. Maklum ler kami ni tak tlg apa2 pun tu yg balik awal skit, nak jugak menyibukkan diri heheh...

Aksi2 Hadfina Dijaga Walid

Friday, April 6, 2012

Assalamualaikum dan Salam mesra...

Lisa takde idea nak tulis panjang2, just layan pic2 Hadfina masa di"baby sitter' oleh walid beliau ye. Cuba fokus kat atas kepala Hadfina tu yer... Bila dgn walid mcm2 fina main sbb walid tak marah, klau dgn ummi sure ummi dah amik simpan...
 
 
 

Saya Ada Toncet

Wednesday, April 4, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Saya nak tunjuk toncet saya yang comel ni, unty2 semua layan jer la pic2 saya ni erk.. Daaaaaa
 
 
 

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket