Followers

Malam Pesta Muda Mudi

Thursday, December 10, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Wahhh!!!!! tak sabar nak ber'RETRO NIGHT' esok kat Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Kiranya macam Malam Pesta Muda Mudi la kan hehehe (macam tajuk entri Lisa nih), belasah ler... Baju apa la yg agaknya angah cari utk Lisa dgn Jeff nih huhuh, masih lom dpt bayangan lagi nih.. Hari penentunya esok la kan, moga2 leh menang baju mengikut tema insyaAllah...
Dengar citer ramai kwn2 pakai dress maxi mcm gambar hiasan kat bwh nih

 
Atau ber'rambut afro' macam nih

 

Erm apa2 pun kita tunggu esok malam erk hehehe, Lisa akan cuba update secepat mungkin 'Malam Retro' kami tu yer... Harap kwn2 bersabar erk... Oklah smpi sini dlu erk.. Daaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket