Followers

Aktiviti Hari Pertama Tidak Bekerja

Friday, February 12, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hari pertama bergelar surirumah hehehe konon2 la, lom lg jd surirumah ler, jd penganggur yg berjaya ada la...
Erm....antara aktiviti2 Lisa hari ni ialah :-
i. Hantar ayah g keje sbb ayah nak bwk blk lori utk diperbaiki
ii. Masukkan cek yg Lisa dpt (last gaji Lisa ler hehehe)

iii. Jaga Awisy ler apa lg, tlg meringankan beban mama hehehe (maklum ler Lisa kan bakal ibu jd kena la belajar2 kehkehkeh)
iv. G servis keta kat Kota Kemuning
v. G minum petang dgn mak, Lisa mkn mee goreng & minum milo ais, mak makan roti telur
 
  
 
Itu jer la aktiviti Lisa hari pertama tidak bekerja ni... Mudah2an Lisa boleh hadapi hari2 berikut dgn lebih bersemangat lg kehkehkeh... Jumpa lg next entri.. Daaaaaaaaaaaaaa

Gift utk kawan2 di MEM

Thursday, February 11, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hari ni adalah hari terakhir Lisa bekerja di MEM ni, so Lisa ada sediakan gift utk semua warga MEM...
Untuk kwn2 rapat ada special gift utk diorg iaitu foto fridge magnet, mmg comel... So Lisa masukkan jer la gambar gift yg Lisa bg utk kwn2 Lisa tu erk... Daaaaaaaa
 
  
  
  
  
 

Farewell @ Kantin MEM

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Semalam Lisa MC tp disebabkan akak2 opis dh arrange farewell utk Lisa, Lisa dtg ler jugak dgn muka tak sihatnya huhuhu.. tp apapun mmg best la ramai gak yg meraikan Lisa... Makanan sumer best2 tp yg tak best tekak Lisa ler sbb batuk2 n selsema teruk gak ler...
Yang paling best skali gift dari kwn2 MEM, nak tau apa dia...
Tadaaaaaaaa...
 Nasi Beriani
 
  
Pagi tadi terus pakai jam Bonia yg Lisa dpt

Farewell @ KFC Seksyen 20

Monday, February 8, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lama betul Lisa tak update blog ni, tahap kerajinan semakin berkurangan semenjak nak berhenti kerja nih hehehe, ok tak alasan Lisa nih?? Isk mana leh malas2 time peknan nih, nanti baby ikut hah sape yg susah nantikan Lisa & Jeff ler huhuh...
Dah lama tak update tiba2 terus citer pasal farewell lak Lisa nih kan hehehe, yg nih 1st celebration nanti ada 2nd time lak.. Bos besar Lisa yg belanja anak2 buahnya sempena Lisa nak berhenti nih, baik hati bos besar Lisa nih, namanya SC Puah.. Lisa takmo citer byk la erk, tgk la pic2 yg sempat di'snap' td... Daaaaaaaa
Menu Lisa yg nih...
 
  
  
  
Yang dok senyum simpul tu la, geng baru yg ganti tempat Lisa nanti...
 
  
Inilah bos besar Lisa, Ms. Puah
  
Lisa dpt bunga dengan chocolate Ferrero nyum2
  
Inilah team QAQC
  
 

Pusat Bersalin & Poliklinik Barakah

Tuesday, February 2, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Ahad lepas Lisa g check up kat Pusat Bersalin dan Poliklinik Barakah, Lisa mmg check up kat sini sejak Lisa bleeding masa awal2 mengandung dulu, maksu Lisa yg suggest kat sini sbb semua Staff & Doktor kat sini mmg friendly, service pun bagus...
So, kali nih Lisa g check up dgn ditemani suami tercinta hehehe, 1st time g dgn mama@nenek, 2nd time dgn angah, and 3rd time hubby lak yg temankan... Seronok la sbb org lain semua suami yg temankan diorg, so jeles gak la hehehe...
Erm nih gambar scan baby tau, bersemangat Jeff tgk baby kat scanner tu, mmg tersenyum lebar masa Lisa tgk muka Jeff, seronok bkn main lagi Jeff... Lisa pun sama gak rasa teruja tgk baby dh makin membesar, dh nmpk tgn n kaki baby, pasni rsnyer Lisa dh tak g check up sini lg sbb Lisa akan berpindah ke Kuantan... Kawan2 doakan erk moga baby Lisa & Jeff akan selamat sehingga dilahirkan, aminnnn....

!st & 2nd Movie Selepas Kawin

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Nih citer masa Sabtu lepas, Lisa & Jeff g tgk movie kat AEON Bukit Tinggi citer Adnan Sempit, nih kiranya movie ke-2 pas kami kawin...
 
 
Movie pertama aritu citer The Spy Next Door, masa tu g tgk kat Kuantan...
Berbalik pd citer Adnan Sempit, walaupun citer nih dh lama ditayangkan tp Lisa & Jeff baru berkesempatan nk g tgk sbb asyik2 full jer huhuhu... Citer nih mmg best la, klau sape2 yg tension ke ada tekanan perasaan ke better g tgk citer nih, mmg leh hilang semua yg tak best tu hehehe, mmg enjoy sgt citer nih, ada lawak, action, cinta, komedi & part yg sedih...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket