Followers

Salam Lebaran 1433H

Saturday, August 18, 2012

Assalamualaikum dan Salam Mesra...

Di kesempatan ini Lisa sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin.
Kepada yang pulang ke kampung tu berhati-hati di jalan raya, semoga selamat sampai ke destinasi.

Makan Meatball di Ikea

Wednesday, June 6, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Kami mkn meatball kat Ikea ni lama dah masa tu on the way nak balik Kuantan. Memang dh bgtau awal2 kat Jeff nak singgah Ikea time balik Kuantan hehehe... Alhamdulillah termakbul gak la keinginan mkn meatball ni. Meh la layan pic2 ni erk, yg byknya pun pic Hadfina la..
 
 
 
 
 
 
 

Rambut Baru Saya

Monday, June 4, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ini la rambut terbaru Hadfina, ummi dah potong skit rambut depan sbb ummi rimas bila rambut tu tutup mata Hadfina.
 

Muhammad Zahirul Haziq

Tuesday, May 29, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ini anak buah terbaru Lisa, lahir bln 3 tempohari baru Lisa nak masukkan pic anak buah baru ni huhuhu.. Skrg ni dh bertambah debab, lahir dgn berat 4kg, diberi nama Muhammad Zahirul Haziq, ini anak ketiga abg Din dan kak Ha.. Hadfina pun geram tgk sepupu kecik dia ni...
 
 
 

Mari Bersolat

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama betul tak update blog ni, bukan takat berhabuk je dgn bersawang habis la heheh, insyaAllah akan merajinkan diri update blog sbb my lappy dah dpt semula selepas di'upgrade'kan. Suami yang byrkan lagi ler sukanya.. Pic2 bawah ni bukan nak menunjuk2 tapi Hadfina kerap gak ikut walidnya solat, belajar dari kecik lgkan mudah faham, tp biasa la klau anak2 kecik ni solat tonggang tonggeng la time rukuk tu heheh...
Meh layan pic2 Hadfina ni erk...
 
 
 

Opis Saya...

Thursday, April 19, 2012

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kali ni saja nak tunjuk opis Lisa ni, rumah kedai jer pn opis ni. Ada 2 bilik, 1 dapur, 1 toilet. 1 bilik tu bilik bos, 1 bilik lg kami buat bilik solat, dapur tu jd pantry la. Meh la layan pic2 skit ni erk...
 
 
 
 

Selamat Pengantin Baru Adik Bongsuku

Tuesday, April 17, 2012

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Alhamdulillah selamat sudah berlangsung majlis perkahwinan adik bongsu Lisa. Gambar mmg Lisa tak sempat nak capture, sgt2 bz. Hadfina time kenduri la sibuk nak berdukung jer, jadinya Walid Hadfina kena la menjaga Hadfina sepanjang majlis. Pic adik yg ni pn Lisa amik dari FB unty Lisa jer...
Selamat Pengantin Baru Iela & Hamka, semoga kekal hingga akhir hayat. Welcome to our family Hamka. Jaga Iela elok2 erk...

Kalaulah...

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kembali berkerja setelah bercuti selama 6 hari termasuk Sabtu & Ahad. Mood masih ke laut lg ni huhuh... Alhamdulillah Hadfina tak meragam masa kami hantar ke taska pagi tadi. Agaknya rindu dgn kwn2 dan cikgu2nya la tu... Kalau lah dapat buat mcm pic kat bawah ni alangkah bestnya kan...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket