Followers

"Sweet Treat" Giveaway

Thursday, December 10, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kali nih Lisa terpanggil utk join contest giveaway nih yg dianjurkan oleh Nasuha di blognya
http://nasuha-chua.blogspot.com
dan hadiah yg ditawarkan adalah seperti gambar dibwh ni

Suka betul Lisa dgn org2 yg kreatif nih, sbb dulu Lisa pun tergolong gak dlm golongan yg mcm nih hehehe zaman2 study dulu la, time byk masa terluang tu boleh la berkreatif dgn kertas & apa2 jer yg boleh diguna pakai.
 
 
So, inilah Kad Kreatif yg menjadi pilihan Lisa sebab pada Lisa simbolik sangat bunganya, mmg terserlah kreatifnya Nasuha ni. Lisa paling suka kombinasi warna paper & butang yg digunakan mmg menarik sgt.
Harap-harapnya adalah rezeki Lisa nanti ye.. Doakan Lisa erk kwn2... Daaaaaa

1 Pendapat:

Putra Al-Maliki said...

cantik betul decoration2 nie.. kreatif betul cik nasuha dalam mempelbagaikan hasil ciptaanya.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket