Followers

Walimatulurus - Hanis & Sal (24 & 25-04-10)

Tuesday, April 27, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Sabtu dan Ahad lepas Lisa g majlis kahwin kwn Jeff, kami g kedua-dua buah rumah. Jeff kwn dgn pengantin lelaki ni sejak sekolah lagi, kira kwn lama la nih, tu yg Jeff excited sgt nak g kedua-dua majlis.. 
Pengantin lelaki namanya Abdul Hanis & pengantin perempuan Norsazelah, Sabtu majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan di Bandar Seri Bandi Kemaman, Ahad plak di Bandar Indera Mahkota Kuantan.
Pengantin sama2 kecik jer, pasni diorg kena PJJ la sbb Sal keje kat Penang, Hanis plak keje kat Kuantan... Apa2 pun Lisa doakan moga hubungan mereka akan kekal hingga akhir hayat & dikurniakan anak2 yg soleh & solehah Aminnnn... Ok Lisa masukkan pic utk kedua-dua majlis tau..
Jumpa lagi kwn2... Daaaaaaa

7 Pendapat:

cinta_north2south said...

cantik bangat! dari pelamin sampai la ke pengantinnya! hehee.

p/s :
1. Lisa kita ni sama tinggi ka?
2. bercinta PJJ ok lagi, dh kawin PJJ tak sonot aaarrr...!sbb tu saya quit my job...tapi la ni rasa bosan lak dok rumah sbb jobless..hehehe

Lisa said...

lis : mmg cantik pun pengantin tu, a'ah pelamin pun marbeles hehe

p/s:
1. sama kot, kenit jer kan hikhikhik
2. dlu lisa pun PJJ kejap, tp bila peknan hubby soh dok skali, tu yg jd surirumah merangkap biz women hehehe

lis.. byk tul persamaan kita nih erkkk

Anonymous said...

liza asal mane ek?muke lebih kurang la ngan hubby...

d'Sweet Choc Homemade said...

asal shah alam, hubby lak kemaman..
erm ramai dh ckp muka kami lebih kurang sama jer heheh
org kata panjang jodoh kami nih aminnnn

Anonymous said...

i kenal ngan hubby u tu...nway moga kekal ke ank cucu...daaa

Lisa said...

sape nih erk? camner kenal hubby? aminnn moga kekal hingga ujung nyawa

Anonymous said...

act..i xkenal F2F wif ur hubby but sum1 told me bout him...so,i guess xsalah org la,i sje nak tgk..how's his looking, compared to myself..am jai...sory for disturbing u...bye

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket