Followers

Check up di Klinik Kesihatan Beserah

Tuesday, April 20, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hari ni Lisa g check up dgn hubby kat Klinik Kesihatan Beserah, tapi pasni kena g check up kat Balok plak sbb rekod Lisa ada kat Balok...
Alhamdulillah takde la tunggu lama sgt pun, smpi klinik kul 8... Pastu check urine, check hb, check tekanan darah dgn timbang berat..
Tunggu tak smpi 5 minit terus jumpa misi, td Lisa kena inject kancing gigi utk kali pertama, pasni kena amik lg sekali, pastu misi soh g check up kat Balok lg 2 minggu sbb berat Lisa maintain jer tak naik2 pun..
Lagi 1 misi cam tak caya Lisa baru jer 22 minggu lebih sbb misi kata perut Lisa besar heheh (agaknya kulit perut Lisa nih tebal kot).. Pukul 9.15 am semua settle Alhamdulillah...
Inilah gmbr terbaru Lisa heheh, 1st time pakai baju peknan camnih, klau tak selalu sarung sluar aladin tu jer, ini pun kak Asmaq ex-opismate yg bg baju2 peknan lama dia.. so takyah la Lisa nak berbelanja beli baju peknan pun... Beruntung sgt Lisa nih kan...
Hah! yang nih plak gambar posing manja dgn hubby heheh, sesaja jer nak bg kwn2 jeles skit... jgn marah aaaaa...
Okla kwn2 jumpa next entri erk... Daaaaaa

4 Pendapat:

fikaryna said...

lisa..muka dah berisi..huhu..

Lisa said...

ryna : ialahkan semlm hubby br tegur hehe, tp berat badan tak naik pun ryna huhu

StrewberiManis =) said...

comel! apa jantina baby?
susprisenyeeeeeeeeee =)

Lisa said...

strewberimanis : kak lisa lom tau lg sex baby heheh, tunggu la dlu...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket