Followers

Pantai Batu Hitam

Sunday, April 4, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Petang tadi Lisa & hubby g pantai Batu Hitam, saja nak g makan ABC jer... Pastu jalan jap kat tepi pantai tu.. Ada la skit pic erk.. Jumpa next entri ye kawan2... Daaaaaaa

3 Pendapat:

fikaryna said...

lama dah x g..

Lisa said...

jom ler dtg cni ryna

cinta_north2south said...

wah, sedapnya ABC tu! sekarang ni kat rumah kena ada sentiasa stock air batu dari 7-11 (kalau buat air batu kat rumah macam ada rasa klorin je -mengada ekk), ice cream (tak kisah perisa apa) kalau dua ni takde, tiap hari sebelum tidur mesti pekena ABC baru boleh tidur. Nak tanya Lisa la, kalau minum sejuk2 macam ni, takpe ke untuk baby. sebenarnya dulu masa bujang, saya tak suka minum air sejuk2 mcm ni tapi bila mengandung, eh terbalik pulak daa...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket