Followers

Buku ABC, 123, Peralatan Menulis & Mewarna

Tuesday, April 13, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...


Lama betul Lisa tak update blog, takde idea nak citer pasal apa dah.. Kali nih baru teringat Lisa ada beli buku utk anak buah tersyg Lisa tu sape lg klau bkn Mairaq, tahun depan ibu Mairaq nak hantar dia masuk pra sekolah jd Lisa pun amik kesempatan la nak Mairaq belajar yg simple2 lgpun Mairaq mmg budak yg sgt bijak, cepat belajar & aktif.. Mmg tak larat la nak layan Mairaq skrg nih huhuh, klau dlu Lisa rajin buat Mairaq nih marah, Lisa suka gigit pipi dia hehehe..
Ok ini la buku & peralatan menulis utk Mairaq


3 Pendapat:

fikaryna said...

baik sggh anty lisa nih..huhu..

Lisa said...

ryna : mairaq panggil lisa cik su heheh, muda lg tau lisa nih

Hana Picca said...

nnti leh ajar kita pulak ye :)

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket