Followers

Preview Sample Coklat

Friday, April 23, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Kali nih saja nak tunjuk dgn kwn2, 1st trial Lisa wat sample utk biz chocolate Lisa ni... Nanti InsyaAllah Lisa akan wat promosi dgn contest giveaway sempena pembukaan kedai maya Lisa ni, hah! sebelum tu nak bgtau nama kedai Lisa "d'Sweet Choc Homemade" tau.. So, kwn2 cuci la mata dulu erk, sebelum Lisa letak gambar coklat2 yg Lisa dh buat tu, Lisa nak ucapkan bebyk2 terima kasih pada sifu Lisa iaitu kak Ayu yg byk membantu Lisa utk memulakan biz coklat nih.. Terima kasih byk2 yer kak Ayu.
Lisa tunjuk skit jer dlm nih, nantikan blog utk biz coklat Lisa nih ye... Lisa harap akan mendpt sokongan dari kwn2 semua. Daaaaaa

8 Pendapat:

Syasya Imani said...

comel2 nyer
sya yg mmg gila coklat nie
rase nk telan jep..
yum2

E K A said...

cutenya
comel sangat
geram tgk
camne bt tu ae

cinta_north2south said...

nampak menarik betul chocolate lisa buat ni. kalau beli, mesti sayang nak makan :)

Lisa ada ambik kelas buat chocolate ke?

Lisa said...

syasya : leh lah order klau berminat

eka : klau geram meh la order hehe

lisa: a'ah mmg amik class dulu sbb planning nak berhenti keje

♥♥ eija ♥♥ said...

wahhh kak lisa :)

cantik nyer macam dah expert je hehe

rDnA said...

nampak cam sedap jer coklat tu..chumel2 jer semuanya..
nak nak!!

Azaziah Hani said...

ummmpphh..sedanyer tgk gambar2 coklat 2..

Lisa said...

eija, rdna, azaziah : meh la order coklat2 comel nih heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket