Followers

Penangan Suntikan Kancing Gigi

Wednesday, April 21, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hari ni Lisa rasa macam nak demam jer, penangan kena injection kancing gigi ler semlm nih... Malam td tak lena tido sbb bahu kiri sakit & bengkak, ada kwn Lisa bgtau at least seminggu baru baik huhuh lamanya nak tunggu bengkak ni surut...
Dari tadi Lisa dok rasa pening kepala, mual2 & nak muntah, selera makan pun kurang je.. Mata ni mengantuk tp bila baring takmo pejam lak, nak buat apa nih erkkk???
Dari dok termenung tu yg kuatkan semangat update blog nih.. harap2 pasni leh la Lisa melelapkan mata jap pas solat Zohor ni..

3 Pendapat:

Hana Picca said...

kesiannya..jaga diri bebaik

cinta_north2south said...

Bunyi macam sakit giler. Tapi naper saya tak kena jap kancing gigi lagi ekk? biasanya preggy bulan ke baper kena jap ni?

Lisa said...

hana : macih erk...

cn2s : erm mmg sakit pun sengal2 bahu nih huhuh, tak tau la tp lisa nih kena inject masa 22 minggu, lg 2 minggu kena amik lg 1 huhuh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket