Followers

Melaka - Part 1

Thursday, April 1, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Ok kali nih Lisa akan buat entri sepanjang Lisa bercuti bersama family tersayang tempoh hari, baru ler terasa nak update erk hehehe, rajin nih baru jer dtg hari nih.. Lisa byk masukkan pic jer tau kawan2, tak tau nak celoteh apa sgt, jgn marah tau...

Lisa bertolak dr Kuantan lebih kurang jam 8 pagi, melalui Segamat, tp seblm tu singgah sarapan kat 1 restoran nih namanya restoran Zaman, mmg ramai org ler restoran nih, kat sini yg paling glamer ialah nasi lemak bungkus daun pisang mmg walllaaaaahhhhhhh sedap.. sedap2 pun Lisa mkn sebungkus jer sbb takde selera sgt, Jeff pulun 2 bungkus hehehe mmg Jeff berselera bab2 makan nih..
Kami sampai lebih kurang pukul 4.30 ptg sbb byk tmpt persinggahan kami, maklum la ummi to be nih kejap2 jer nak buang air hehehe..
Malam tu destinasi kami yg pertama ada Melaka River Cruise, kami naik bot VIP sbb mak Som Lisa dh booking dlu.. Bot VIP nih lain skit sbb tmpt duduk tak byk pastu siap ada entertainment lg, kira leh karaoke skali la.. jom layan pic2 kami erk...
Ok la, smpi sini dlu nanti Lisa continue part 2, 3 & 4 lak erk.. Daaaaaaaa

4 Pendapat:

Syarinie Amran said...

wah..seronoknya bercuti kat melaka!
dapat nek vip boat lagi mmg syok
berapa eh akak sewa utk vip boat??
len kali nak g bleh bajet awal2.hehe

MyRule said...

waaa...restoran zaman itew....tempat akak bf... makcik and pakcik akak selalu bawa kitaorg kalau gi situ...hehehhe

iena said...

dah lama tak pergi melaka... macam best jer

Lisa said...

sya : alamak sya, kak lisa tak tau ler rate rege bot vip tu, sori erk...

kak mai : 1st time g situ kak mai, mmg best la, org bkn main ramai sgt, leh mkn ns lemak panas2 amik kat blkg restoran tukan hehehe

iena : mmg best pun, jom jln2 melaka

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket