Followers

Raya + Majlis Bertandang

Thursday, October 1, 2009

Fuhhhh.. lama betul lisa tak ngadap pc nih hehehe maklum ler cuti lama (19-09-09 smpi 30-09-09), ari nih br mula keje huhuh mmg takde semangat langsung la tp kena rajinkan diri gak utk settlekan keje2 yg sangkut lg nih hehehe..
Kali nih lisa nak citer masa raya aritu dgn majlis bertandang kat rumah suamiku jeff.. raya nih lisa dah bertukar status tp still raya bujang lg tau hehehe saja je lisa & jeff nak beraya dgn family masing2, lgpun jeff sibuk dgn persiapan utk kenduri kat sana lg..

Citer ttg raya dlu erk.. raya pertama macam biasa jer la, bersalam2an, mkn2 n rehat2.. tunggu jiran2 dtg raya dlu jer masa raya pertama tu.. meh cuci mata tgk hidangan di pagi raya kat umah lisa erk..


Ok lisa citer ttg kenduri kat kemaman lak erk.. lisa n family gerak dr cni 240909 jam 9.30 mlm, smpi kat kemaman lebih kurang kul 3.30 pagi, pastu kami tumpang tdo kat umah anak sedara jeff dlu..
Ptg jumaat lebih kurang kul 3 ptg baru gerak masuk kat homestay, lisa tak amik lak gmbr homestay tu.. tp mmg selesa pun ada 3 bilik harga cuma rm130 jer..
Sabtu tu kami gerak dr homestay ke umah jeff kul 12.30 tghari, jeff dtg cni dlu br gerak sesama, smpi kat sana family sana dh menyambut hehe berdebar2 gak la time tu..
Walaupun majlis kat sana simple tp tetap meriah dgn keriuhan sanak sedara..
Selamat mencuci mata erk.. nih camera biasa jer takde amik fotographer pun pastu tukang andam pun angah jer yg mekapkan lisa..















0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket