Followers

Menghitung hari

Thursday, October 15, 2009

Salam kwn2..

Erm skrg nih perasaan lisa tak menentu dh, makin nak dekat majlis makin risau, berdebar, takut sumer2 ada la, perasaan bercampur baur.. tension pun ada gak kot huhuh
mudah2an dipermudahkan la majlis lisa & jeff nanti nih..

Lisa dh dpt kwn yg sudi jd pengapit lisa,
kak mai & pasangannya asrul, alhamdulillah akhirnya asrul sudi nak jd pengapit jeff tp dgn syarat sediakan songkok & sampin utk dia.. insyaAllah syarat tu boleh ditunaikan (jgn risau erk asrul...)

Malam td angah dh siapkan pelamin, pelamin lisa luas n simple je (gmbr pas majlis nanti br lisa tepek erk hehehe), utk hantaran semua pun dh siap, cuma tinggal nak beli cookies, buah2an, coklat n sirih junjung jer lg..

Utk penanda jln pun lisa dh siap laminate, tunggu time nak letak jer mlm esok.. tadaaaa nih la penanda jln ke umah lisa, simple jer kan..


Esok lisa dh mula cuti sampai hari selasa depan, mlm nih angah dh plan nak siapkan hiasan utk bilik, pastu lisa kena pakai inai terus..

Ok kwn2, lenkali lisa update lg erk blog nih.. daaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket