Followers

Majlis pertunangan Fieza

Wednesday, October 28, 2009

Salam geng..

Jumaat lepas lisa blk umah mertua naik bas kul 10 mlm dr station bas seksyen 17 shah alam ke kemaman, smpi sana lebih kurang kul 4 pg huhuh tunggu syg kat dgn sekolah men. cukai..
Kiranya lisa smpi sana ari sabtu pagi ler kan.. mmg letih rs dok dlm bas sbbnya dr 17 tu diorg g ke kajang amik penumpang dr sana lak isk2 hangin jer rs sbb bila tanya time beli tiket tu diorg ckp dr shah alam direct trus masuk highway ke sana, kena tipu rupanya sabar jer la kan huhuhu
Sori geng lisa wat luahan perasaan skit..

Tiket bas Shah Alam - Kemaman

Tiket bas Kuantan - Shah Alam

Sabtu tu lisa, syg n mak g kenduri umah sedara kat Chendor, ada anak sepupu bertunang.. Kami smpi pas majlis bermula, mmg ramai pihak lelaki yg dtg, klau tak silap lisa 2 van n 3 biji 3 rsnyer.. penuh rumahnya dgn tetamu..Masa salam dgn fieza tu dia siap ckp nih berkat salam cik su (lisa) la nih hehehe, ala kebetulan dh jodoh dia smpikan..
Nih ler antara pic2 yg sempat lisa minta syg snapkan heheh, pic dgn syg takde la plak..

Fieza dgn bakal mak mertua

Fieza dgn tunangnya (lisa lupa lak nak tanya nama tunang dia)

Fieza dgn lisa comel hehehe

Fieza dgn lisa comel lg hikhikhik

Hantaran yg Fieza dpt dr tunangnya

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket