Followers

Kad kawin simple jer...

Friday, September 18, 2009

hah! ini la kad kawin lisa yg simple jer.. lisa wat sendiri kad nih pastu antar printing jer hehehe jimat kos..
mlm td pastu sambung pas sahur td keje lisa tak lain tak bkn ialah melipat kad n masukkan dlm sampul, wat sorg2 jer jenuh jugak la huhu
ada lg yg lom lisa lipat sbb sampul dh abis, tp kan yg paling best baik betul hati Mr. Teh yg wat printing tu, dia wat kad n sampul lebih utk lisa (Mr. Teh tu kwn mak lisa) tu yg dpt extra vaganza tu hehehe.. macih Mr. Teh
lisa plan nak edar kad pas cuti raya nanti, sempat lg tu kan.. eh! lupa lak nak bgtau lisa cuti dari 19-09-09 smpi la 30-09-09 nanti tau heheh amik cuti kawin skali tu yg lama..
klau ikutkan slalunya keje yg biasa lisa buat ialah wat brg utk bunga telur tp semlm tak berusik langsung brg2 utk bunga telur tu, ari nih sambung blk kot klau rajin ler..
lisa prepare brg2 jer tp pastu transfer kat dian, dian la yg tlg cantum2 smpi la complete bunga telur tu.. td dian dh bg skit.. fuhhhhh cantik hehehe lantak ler lisa rs mmg cantik bunga telur tu tp lisa lom snap gambar lg, pas kenduri nanti br leh masukkan gambar hehehe jgn marah tau kwn2...
ok friends, see u soon.. take care erk

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket