Followers

Maksu kena tahan wad - 12-10-09

Tuesday, October 13, 2009


Salam kwn2..

Semlm ada citer sedih skit tp alhamdulillah kejap jer..
maksu lisa semlm bleeding teruk, pastu bos dia, mak n mama g antar ke Hospital Bersalin Barakah kat Bandar Putri.. maksu kena admit..

Pas check semua2 alhamdulillah maksu n baby sihat, takde apa2 pun, takde bukaan lg.. tp maksu kena inject sbb nak kuatkan baby dlm perut tu, maksu br jer 8 bln so harap2nya baby tak keluar time skrg nih la..

Lisa, ela, uncle n mama g melawat maksu pas maghrib semlm, maksu nak makan nasi panas dgn telur mata n kicap jer tp adik grgkan ikan gak.. pastu masa maksu mkn tu siap citer lg pasal pengalaman dia masa kena check tu huhuh lisa pun takut gak bila dgr (hehehe rahsia la mana leh bgtau kat cni)..

Maksu lisa wat keje byk masa ari ahad tu, dia masak, kemas2 dapur, rajin sgt dia time ari ahad tu.. org lain dh bising n larang dia degil gak, dia siap ckp dia mampu buat keje tu.. erm kitorg pun biarkan jer la...

Ela ada snap gambar tp lom email kat lisa lg, nanti lisa tepek erk gmbr skit masa kat sana..

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket