Followers

Besday sayang 18-10-2009

Wednesday, October 28, 2009

Salam geng...

kali nih lisa nak citer masa 1 ari pas kenduri tu besday jeff@sayang lisa tu ler, genap usianya 27 thn...

erm lisa br jer tau ini first time sayang dpt kek besday setelah berusia 27 thn, kembang kempis gak la idung lisa dok kena puji heheh isteri mithali ler katakan hikhikhik

takde sambutan yg special pun, lisa cuma beli kek kecik jer buat syarat hehe.. so ini lah kek yg lisa belikan utk sayang

selamat ulangtahun yg ke-27

sayang tgh potong kek, sengih jer sayang nih erk

sayang, honey doakan moga sayang dipanjangkan usia, bertambah rezeki, sihat sentiasa, dpt menjadi suami yg boleh membimbing honey dunia akhirat dan menjadi ayah yg baik kepada anak2 kita nanti ye sayang

amin...

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket