Followers

Sibuknya weekend nih...

Friday, October 9, 2009

Salam kawan2..

Huhu weekend nih nampaknya tak berehat la lisa, byk betul menda nak kena settlekan nih.. risau jer skrg nih bila fikir majlis dh nak dekat, moga2 semuanya berjalan lancar seperti yg dirancang la insyaAllah..

Utk sabtu & ahad nih antara keje2 yg perlu disettlekan ialah gubahan hantaran, 1 pun lisa tak usik lg nih.. adoiiii nak wat camner erk utk gubahan hantaran nih, dh survey2, intai2 dlm tenet tp tak jumpa yg simple lg hehehe ada kot jumpa tp simple sgt..
Klau nak buat hantaran cam cth2 kat bwk nih mmg tak dpt ler skrg heheheh

Pastu nak kena pack gula2 utk goody pack, yg nih kena kerah semua la utk tlg hehehe

Pelamin lak angah yg tlg settlekan huhu nasib ler dpt adik yg kreatif bab2 bunga n hias2 nih.. Alhamdulillah… pelamin dh siap 40% pun tp takmo tepek gambar lg.. Surprise!!!!!!

Lagi nak kena letak tag terima kasih kat bakul2 n bunga2 telur, hah! Yg nih lisa serahkan tugas kat mama @ nenek lisa la sbb mama takleh wat keje berat, jd minta tlg wat keje yg duduk jer la hehehe
Nampaknya minggu nih takde yg akan dok bersenang-lenang, semua akan dikerah hehehe..
Terima kasih yg tak terhingga buat Emak, Ayah, Mama, Uncle Jeff, Maksu, Angah & Adik Ela, eh! tak lupa juga utk yg tersayang suamiku Hanzallah (sbb jeff nak dtg cni naik bas tgh mlm nih dr Kuantan so sampai sini esok pagi2 buta.. huhuh harap2nya lisa senang bangun ler nak g amik jeff esok hehehehe – kejut awal2 tau SAYANG…)

Erm tu jer la utk posting kali nih erk, sebelum nih tak rajin lak nak bercerita tu yg dok posting perkara2 yg penting utk amalan kita semua..
So jumpa lagi next entry erk.. Daaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket