Followers

Gunting rambut & kain langsir

Monday, October 5, 2009

Sabtu & Ahad lepas lisa bz skit dgn persiapan kenduri, tp lisa sempat lg g gunting rambut, heheh org bertudung nih tak kisah pun klau berambut pendekkan, lain ler free hair nak bersanggul lintang la, tegak la erm mcm2 ada..
bkn apa lisa gunting pendek pun sbb rambut gugur teruk skrg nih huhuh, alhamdulillah ler rambut lisa nih jenis lebat..

citer pasal rambut lak erk kita nih.. citer pasal shopping kain langsir la plak erk..
sabtu tu lisa dgn mak g nagoya carrefour subang nak cari kain langsir utk umah blkg, kat sana jumpa dgn angah sbb angah nih kira cam wedding planner lisa la heheh nak jugak tu..
g nagoya beli kain langsir dgn renda besar utk kaki pelamin (pelamin buat sendiri jer nih...), utk kain2 tirai bilik tak beli sbb angah tak dpt gambaran kaler langsir yg dh ada tu.. takpe la nanti pandai ler angah uruskan..

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket