Followers

Tahniah Untuk Alis

Friday, August 6, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Tadi on9 kat FB, tgk2 teman blog Lisa nama Alis dah selamat bersalin baby boy seberat 2.6 kg, Alhamdulillah sgt2, ikutkan due Alis lambat lg tp Alis yg bersalin dulu dari Lisa.. Isk tumpang gembira utk Alis.. Tahniah Alis...


2 Pendapat:

cinta_north2south said...

salam lisa,

wahhh..special entry ye. terima kasih auntie lisa. masa add lisa kat FB ari tu, terdetik dalam hati entahnya i yang keluar dulu. masin mulut sendiri, hari khamis hari tu awal pukul 4am, perut rasa sakit sangat...menjelang pukul 2pm, baru bukan 2cm. faktor saiz mak yang katik dan baby yang panjang, doc suggest pembedahan. i pun dah tak tahan sakit. Ok kan je la... dah bersalin baru teringat pasal induce. doc cakap, u kecik sangat - induce nanti pun no point, you tak boleh push punya. I harap lisa punya turn baik2 aja. Harap2 normal tau. senang nak jaga.

Lisa said...

sama2 lis, alhamdulillah heheh lisa pun ada ckp gakkan kot2 lis yg bersalin dulu..
takpe yg penting lis n baby selamat..
lisa pun tak sabar dh nak tunggu baby kuar nih hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket