Followers

Sudah 38 Minggu

Thursday, August 5, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...


Alhamdulillah Lisa dah 38 minggu nih, menghitung hari jer utk tunggu baby kluar heheh, tak sabar sgt2 dh nih nak peluk, cium, menyusu n jaga baby tercinta kami nih tau.. Tak tau la bila baby nak menjenguk dunia yg penuh pancaroba ini (ayat tak hingatkan hehehe)
Lisa baru jer blk dr checkup kat klinik desa tmpt Lisa nih, ini kira kali kedua la Lisa checkup kat sini, last week g utk pertama kali, alhamdulillah td check berat naik 200gm, denyutan baby pun ok, misi ckp klau next week tak bersalin lg kena g checkup 12hb plak..
Takpe la yg penting baby sihat jer dlm perut nih kan, setiap hari berdoa supaya dipermudahkan segala urusan oleh Allah s.w.t.. Aminnnnnn

2 Pendapat:

nUR_rOsALiNdA said...

sekejap je masa berlalu kan?

Lisa said...

betul tu mala, skrg nih tak sabar tunggu baby kuar..
insyaAllah masa mala akan tiba juga nanti tau..
usaha hingga berjaya tau

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket