Followers

Hari Terakhir Berurut

Tuesday, August 31, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari ini last Lisa berurut dengan cik Ani, Alhamdulillah memang rasa lega badan nih bila dah takde angin heheh..
Cik Ani siap pesan klau bersalin lagi lepas ni jgn tunggu berurut lama2, nanti angin masuk dlm badan sbb tu boleh jadi sakit kepala & sakit badan tu, insyaAllah pas ni klau ada rezeki lg Lisa nak ada baby Lisa akan panggil cik Ani tu lagi.. Lagi 1 patutnya Lisa plan nak cukur rambut Iman hari ni tp tak jd plak sbb Lisa nak buat akikah & cukur rambut pas raya nanti, jd cik Ani ckp sunat & cukur rambut masa buat akikah tu jer la nanti, klau cukur rambut skrg nanti time akikah takde lak rambut Iman yg nak digunting heheh.. Apa2 pun terima kasih byk2 ye cik Ani, Lisa lupa plak nak snap gambar dgn cik Ani urut tu, tunggu la time Lisa buat akikah & cukur rambut Iman erk.. Ni Lisa saja masukkan gmbr Iman yg terbaru, yer la ingatkan ari ni dh nak cukur rambut sbb tu amik gmbr Iman time ada rambut nih semlm.. Nak buat kenangan la kononnya heheh.. So kwn2 meh la cuci mata dgn gmbr2 Iman nih erk.. Daaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket