Followers

Berurut Selepas Bersalin

Saturday, August 28, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..


Erm nak kongsi citer pasal berurut plak hari ni, Lisa start berurut dgn mak bidan semalam, Lisa amik utk 5 hari, urut badan jer, perut tak usik pun tp ada gak pakai bengkung cuma tak ikat ketat sgt la...
Memang best betul berurut hilang sumer angin2 dlm badan, ikutkan lambat gak Lisa berurut tp sbb nak sihatkan Iman dulu, tu yg amik masa panggil mak bidan...
Mak bidan tu siap wangikan & urut Iman, selamba jer mak bidan tu pegang Iman sebelah tgn, mmg expert sungguh la mak bidan tu.. InsyaAllah akan panggil mak bidan tu utk sunatkan & cukur rambut Iman skali nanti, tunggu pas abis pantang br plan nak wat kenduri..Ok kwn2 selamat berhujung minggu yer.. Daaaaaaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket