Followers

Aktiviti Cuti 3 Hari

Tuesday, January 5, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Wahhh lama betul tak update blog heheh.. dah 5 hari kita masuk ke tahun 2010 nih... Ermm sepanjang cuti aritu Lisa sefamily cuma sambut besday ayah Lisa, g jalan2, kemas rumah sbb nak kenduri aqiqah hari ahad nih.. tu jer la aktiviti Lisa sepanjang cuti, eh! lg 1 Lisa g check up kat Barakah. Sebelum tu Lisa celoteh dlu jer tau, pic tak sempat nak transfer dr kamera lg, nanti lisa masukkan pic erk...
Aktiviti 1: Meraikan hari lahir ayah pada 31-12-2009, mak masak best2 pastu angah beli kek utk ayah.

 
 
 
 

Aktiviti 2: G shopping kat Jusco Bukit Tinggi. Lisa beli pakaian dalam sbb perut dh semakin membesar dgn belikan t-shirt utk Jeff sempena nak kenduri nanti (tema kaler merah), ayah beli kasut kerja.

Aktiviti 3: Kemas2 rumah tp pic tak amik plak, Lisa tlg skit2 jer yer la takleh wat keje berat sumerkan.

Aktiviti 4: G check up kat Poliklinik Barakah, berat Lisa dh naik 57.4kg huhuhu, pastu Lisa takde bleeding lg dh, Alhamdulillah masa scan dh nampak denyutan jantung baby, rs nak menangis jer masa tu, angah teman Lisa masa g check up aritu, pasnih kena jumpa doc lg 31-01-2010.

Ok itu jer la aktiviti Lisa sepanjang cuti lepas.. jumpa lagi erk kwn2... Daaaaaaaa

3 Pendapat:

nURmALa mAZLan said...

Banyak nyer aktiviti kak..ehehehe~

anaklaut said...

salam..


happy besday to ur father...

kupu-kupu_cinta said...

salam kak lisa..

ihihii wahhh sedap cake tuu.

noma penah belikan kek yg sama mcm tu utk ex noma. hihihi

epy belated to ayah akk ye.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

amin...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket