Followers

Hadiah Utk Kenangan

Wednesday, January 20, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Tolonggggggggg Lisa perlukan bantuan kawan2, tak lama lagi Lisa nak resign dah, skrg nih dok pk nak bg sourvenir apa utk kwn2 opis nih, budget Lisa ciput jer tp nak la gak bg kenangan terindah hahahah, kenangan utk diorg ingat kat Lisa la kononnya hehehe
Ini antara listing brg2 yg Lisa terfikir buat masa nih, klau kwn2 ada idea yg lg best, meh la kongsi dgn Lisa erk, macih atas bantuan kwn2 tau... Lisa prefer gift yg sesuai utk lelaki n perempuan skali tau... Ok la ini antara listing gift yg Lisa fikirkan cuma kena wat survey harga jer rsnyer...
Memo clip

Fridge magnet

Frame gambar


Pengetip kuku

Bekas alat tulis

5 Pendapat:

fikaryna said...

ryna sokong no 1..mmg kiut..

Lisa said...

ok 1 vote utk memo clip hehe, macih ryna

Faarihin said...

saya suka gak tengok fridge magnet tu.. nampak comey gak.. hehehe.. (^__^)

MyRule said...

fridge magnet or frame..hehehehe

boleh letak gambar kita sama2..

e. indah said...

giv sumtin that remain them about u ...
tp paper clip tue cute gak ...trus letak memo klip trus write komen to each of them < sweet

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket