Followers

Cari Idea Untuk Deco Rumah

Monday, January 18, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Jumaat lepas Jeff msg Lisa inform bulan depan dah boleh duduk kat umah baru di Kuantan, yeah2 bestnya dok rumah sendiri... Dalam this week Jeff akan amik kunci rumah...

InsyaAllah minggu nih Lisa nak balik sana utk melihat2 dulu rumah yang bakal kami duduki tu hehehe, tak sabar nak buat perubahan pada rumah baru kami, perkara pertama yg perlu dibuat nanti ialah perancangan kedudukan brg2 rumah hehehe betul ke nih?? Tak kisah la mana2 pun janji kena wat penambahan seperti yg telah Lisa & Jeff bincang sebelum nih, apa plan kami tu?? Tunggu erk nanti Lisa posting before & after pengubahsuaian dibuat erk.. Kat cni Lisa ada masukkan la pic2 kaler & deco yg Lisa search dari google, so enjoy the pics erk kawan2... Daaaaaa


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


1 Pendapat:

ima rahimah said...

bestnyer pindah umah baru..tak mampu lagi beli umah ni, masih menunggu rezeki.minta2 Allah berikan rezki pada kami plak. bolehla kitorang beli umah sendiri.sebaik2 umah sewa, baik lagi umah sendiri, kan.hhihihi...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket