Followers

Join Kelas Membuat Coklat

Tuesday, January 26, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lama betul Lisa tak update blog nih kan hehehe, bkn apa Lisa cuti ler... Nih yg nak citer nih, Jumaat lepas Lisa g belajar buat coklat tau kat Seri Kembangan dgn sifu yg bernama kak Ayu, Lisa g dgn opis-mate Dian namanya hehehe, pastu ada lg sorg akak tu join skali kelas dgn kitorg, baru jer kenal tp mesra alam tau namanya kak Liza..
Dapat plak sifu yg jenis peramah tak hingatkan tu yg best tu hehehe, kelas kami tu abis smpi kul 7.30 ptg tau... rs mmg lama gak ler dok ngadap coklat dr kul 9.30 pg camtu.. Tapi apapun mmg best pengalaman buat coklat tu, pasnih insyaAllah ada rezeki leh wat biz kat umah jer bila dok Kuantan nanti, doakan Lisa yer kawan2.. Oklah Lisa takmo citer pjg lebar lg, jom kita terjah gambar2 yg sempat di'snap' hehehe... Daaaaaaa
Masa nak start nih hehehe

Dah settle sumer
 
Hasil kerja kami bertiga - Lisa, Dian & Kak Liza
 
 
 
 
Hasil kerja Lisa
 
Hasil kerja Lisa lagi
 
Ini la rupa student2 kak Ayu
 
Lisa comel la nih hehehe
 

3 Pendapat:

fikaryna said...

lisa..best nya..ryna suka..berapa bayarn.kalau ryna ada belah sana..nak gak join..huhu..

MyRule said...

dah macam chef dah long.. nanti boleh buatkan akak coklat ni..hehehe

Lisa said...

ryna : byrannya berbaloi la, wat masa nih rm200 tp nanti akak ayu tu naikkan harga lg

myrule : boleh2 tp kena order la kak mai hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket