Followers

Kad Nikah Pintar

Wednesday, January 13, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...



Kali nih nak kongsi info tentang Kad Nikah Pintar plak, Lisa pun baru jer tau sbb baru Isnin lepas Lisa apply kad nikah hehehe, mmg dok tangguh jer nak buat kad nikah.. Mula2 Lisa & Jeff g amik gambar ari Sabtu aritu, kena charge RM30 sbb gambar yg kami request tu size PP bkn size Pasport biasa tu, maksu yg soh takyah buat gambar pasport nanti kad nikah tak cantik hehehe, tup2 masa smpi kat MAIS Isnin tu nmpk plak skrg nih dah ada kad nikah pintar, so proceed jer la kan janji kami bwk gambar lgpun diorg takde lak inform nak gambar size camner pun..
Pas isi borang nih (takleh la tunjuk details tu erk...)

Kena buat bayaran dulu sebyk RM40


Lepas buat bayaran barulah boleh apply kad nikah pintar nih, kena bagi salinan sijil nikah & sekeping gambar setiap seorang (suami & isteri), lepas seminggu InsyaAllah kad nikah nih boleh diambil tp sebelum tu kena call dlu la tanya sama ada dh siap atau belum ye... Ok kwn2 sape2 yg dh nikah tu leh la apply kad nikah pintar nih yer.. Daaaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket