Followers

Spread The Love Contest

Monday, January 18, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Setelah menjenguk2 blog Jue, Lisa terpanggil utk mencuba nasib join Spread The love Contest tajaan adik Iqa nih, pada kawan2 yg nak join boleh click pd picture di bwh nih yer



 Term & Condition:


1) Peserta haruslah mempunyai blog 


2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html


3) jadi follower blog saya.

4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe)

5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest

6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html


7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)

dan gambar yg menjadi pilihan Lisa ialah gambar ini

pd Lisa kasih sayang tu nampak cuma dari dalaman jer, nak letak gambar yg daring2 segan hehehe
gambar nih diambil masa majlis besar Lisa pd 17-10-2009

Mudah2an gambar ni terpilih la nanti yer, doakan Lisa erk kawan2, saja mencuba nasib nih...





5 Pendapat:

fikaryna said...

lawa2..nak join gak..huhu..

e. indah said...

nice pic ~ sweet

Lisa said...

jom2 join beramai2, kita memeriahkan lg contest spread the love yeah!!

iqafi said...

hi..dah review..
pose yg menarik

goodluck oke

Lisa said...

macih iqa heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket