Followers

Urutan Tradisional

Wednesday, November 25, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Semlm pas keje Lisa g berurut kat D'Belai kat seksyen 18 Shah Alam, 1st time Lisa berurut kat sana mmg puas hati ler, harga pun berbaloi sgt... Lisa takmo citer byk la erk, kwn2 tgk la pamplet yg Lisa lampirkan nih ye...

 
Ok ler cuba la intai2 erk kot2 ada yg berkenan dgn servis yg D'Belai nih ada.. Daaaaaa

2 Pendapat:

adianiez AIDA said...

aida memang kemaruk sikit bab gi spa ni. facial wajib. cuma kurang masa nak gi. sauna + lulur + mandi susu + urut... aida buat beberapa bulan sekali.

best kan? elok ler manja kan badan.

Lisa said...

erm lisa pun br jer nak mula manjakan diri nih hehehe.. semenjak bersuami br la terpk nak jaga penampilan diri nih aida..
mmg best pun, pasnih insyaAllah aktiviti massage+sauna+facial akan dijdkan aktiviti bulanan ler nmpknyer...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket